Vilken dag! :o)



Idag skulle vi vara på sjung med gung kl 10
...vilket är tidigt att komma iväg till! Vi är klara i tid och ska precis gå ner till vagnen...vad tror ni händer då? Jo, lillan bajsar ner sig totalt! Vi fick köra till sjung med gung, och kom ändå 5 min försent, SUCK!
När vi kommer hem bajsar hon igen...och när vaktis kommer slår hon i huvudet (lite) och blir jätte arg och ledsen. Stackars liten tänker jag och tar uppe henne! Hon skriker så mycket att hon tillsist kräks. Jag säger som Engla MMMMMMMM HÄRLIGT! NAJS BAJS! När Danne kommer hem bajsar hon ytterligare 2 ggr...jisses! Tänder på gång eller...?

Bjuder på några bilder på sötisen!




NÅGOT STORT har hänt idag!!! Elina "kryper" eller haskryper!!! Duktig tjej! Precis innan hon blir 9 månader! Vi är så stolta!

Såhär ser det ut när Elina HASKRYPER!


Vi lyxade till fredagen med lite god mat!

me&i, meandi - Vi har designat världens coolaste kollektion av barnkläder och även snygga kläder för föräldrar. Kollektionen består av stilrena baskläder i tidlös design med lekfulla färger och tryck.har kommit ut med sin nya kollektion!!!


Jag blev helt förälskad i dessa underbara kläderna!! Är de inte underbara?


Nu ska vi sova! Natti natti!

Letar saker...

...till Elinas rum!!! Sängbord som är gulligt verkar OMÖJLIGT att hitta (som inte är MASSA dyrt). Jackten fortsätter!



Nu är gardinen sydd och upphängd iaf!
Såhär blev det! Nu ska det bara sättas fast små prismor längst ner på gardinen!




ILVA lamp fynd!!!  Vi är så nöjda med denna underbara taklampa!!! Men när mamma Maria skulle sätta upp den ramlade kontakten i taket ner och det blikstrade till. Rädda blev vi! Felanmälan skikades DIREKT, morr, så får det inte vara!!! De har ju redan varit här och fixat med den en gång...NU får de göra det ORDENTLIGT!!! 




Såhär söt och glad var vår älskade dotter när hon vaknade efter middagsömnen!




Jag fick en vacker blombukett av Daniel idag! Han kan ibland! hehe Titta så vackra de är!!! Och gott luktar de med!




SUCK...nu upptäcker vi att det är stopp i sopnedkastet också. Vad är det här?!?

Nä nu ska jag sova precis som mina älsklingar gör! Natti natti


Igår, idag, imorgon!

Elina leker i papperskorgen


Igår kom Ida hit och vi for till Triangln för att köpa precent till paret som fyller år!
Det blev kärlekstema!
Precenterna och kortet


Efter det for jag SJÄLV (utan Elina) till IKEA! Vilket fynd jag hittade!!! En lagom stor matta till Elinas rum, för endast 199 kr, och en liten lampa!!! :o) Efter det bar det av till ICA MAXI och väl hemma började jag rota bland tygerna för att se vad jag hade! Hittade tyg till gardiner till Elinas rum och ett annat tyg som kan bli en sittsäck till henne!

Mattan och lampan Gardintyget


Idag ska jag motionera ner till sopstationen och kolla om de har något fiiint sängbord till henne...hittade ju inget fint på IKEA. Lite mat får vi också handla tills imorgon, för då får vi ju hungrigt besök! hehe Ikväll när lillan somnat ska jag sy gardinen och börja på säcken!


Imorgon kommer de tre goa barnen från BVC och hälsar på med sina super trevliga föräldrar! TREVLIGT! Vi ska bjuda på soppa och efterrätt! Påkvällen ska mamma Maria tvätta...mutter.


Nu ska vi susa iväg! Ha en underbar dag!

HELGEN!!!

Hej kära läsare!

I lördags gick vi en runda på BO01 med Sandra och Alex!!! Fika blev det också!!! Mmmm, massa gott!
På kvällen kom Elinas mormor och morfar, morbror och Johanna och hälsade på! Vi fick massa gjort!!! Allt som inte ska vara i Elinas rum är nu borta! ÄNTLIGEN!!! Morfar Ebbe flyttade förstajacket in till vardagsrummet!!!! MASSA TACK! Nu är det bara småsaker som är kvar att göra!

Bjuder på några bilder från lördagen!

Fikan!


Såhär blev Elinas rum!




Söndagen blev det till att städa!!!



Nu är det måndag och vi har myst hela fm. Snart kommer Ida och leker med oss!


Höllviken!

Vi var på gallerian i Höllviken idag (fredag) och lunchade + fikade med Henny och Freyja! Super mysigt! Gud vad jag längtar efter att få flytta tillbaka! Hoppas att vi kan göra det någon dag!!! Efter det handlade vi på ICA Toppen och sen åkte vi till Elinas mormor och morfar som bjöd på klyftpotatis och kyckling, och till efterrätt OTTO glass! Mmmmm, gott!
Vi fyndade värsta i  barnaffären inne på gallerian!

Bjuder på bilder från dagen!

Lunch och fika med Henny & Freyja!

 Froggy var också där (hehe)
Freyja                                    Elina


Fynd!


Laban overall 140 kr             Mobil 27.50 kr                     Mockasiner 51 kr                      


Mormor och morfar!


Elina leker med morfar...tillsist blev vår älskling helt slut och somnade sittandes i mamma Marias knä! Då var det dags att köra hem till malmö igen!

Trött idag!

Orkar knappt blogga idag!

Vi gick upp 09.15 idag!!! Wow, tidigt för att vara oss! Träffade pappa Daniel på caroli och åt lunch, gick och kollade REA i stan...sen bar det hem och fika med Pia och Sandra! Massa mys! Tack tjejer för en trevlig fika! Alltid lika kul att träffa sina barndomsvänner!!! Sen har jag städat i lite skåp, diskat allt från fikan, vikt all tvätt och bäddat rent i sängen. Gick en motionsrunda  på 40 min på fm också och 25 min på em! Nu ska de sista grav.kilona bort! ;o)

Lite bilder från lunchen på TOMATEN!




Imorgon ska vi träffa Henny och hennes lilla bebbe i Höllviken! Vi ska promenera och motionera och luncha på Bean bar! Nice...eller som Engla säger NICE BAJS (skratt)!!! LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR! Älskar Höllviken!!! Haha, konstigt? NOT, jag har ju bott där i 25 år typ! Kör nog in om mamma och pappa också, när jag ändå är i Höllviken! Hoppas brorsan och Johanna också är hemma!

Puss och god natt!!!

Onsdagsträff!

Några bilder på våran älskling från igår!




Idag var vi på onsdagsträff hemma hos Ingela och Emmi var det denna gången!
Lika trevligt som vanligt! Fast vi saknar Anna, men hennes sambo Daniel är trevlig han med! hehe
Världen är bra liten...Annas sambo Daniel berättade att han kom från Staffanstorp. Jag frågade på skoj om han visste ven Andreas är (Elinas pappa Daniels storasysters sambo) , och han säger ja! Måste berätta det för honom! hihi

Bjuder på några blider från dagen!





Efter fikan och den härliga promenaden gick Elina och jag till Kronprinsen. Där hittade jag fina vinterskor på rea! GÖTT! Sen gick vi hem till Yvette och Pontus. Yvette färgade och vaxade våra bryn och ögonfransar! Det blev super snyggt! Tusen tack Yvette! Du är super duktig!

Nu ska jag sova! För imorgon ska vi upp lite tidigare... vi ska fika med pappa Daniel kl 11.30 på caroli och sen ska vi handla till fikan! Sandra och Pia kommer ju och fikar med oss imorgon! Ska bli skoj och mysigt!

Idag har...

...Elina varit hos oss i 264 dagar!


Vad Elina önskar sig i födelsedagspresent!

Kan ni titta och läsa om här: http://elinasonskelista.blogg.se/



Elina kan öppna skåp nu...duktig tjej, men jobbigt för oss! hehe


Igår
var vi hos Elinas kusin Malte och hans mamma och pappa och hälsade på! Vi hjälpte till lite med inbjudningar. Kul att kunna hjälpa till! Daniel och Elina sov gott i soffan medans vi andra jobbade för fullt!



Nu ska vi ut och leka!


Vill ha!

Kolla in denna http://www.personligalmanacka.se/ som jag vill ha en sånn!

Kolla Henny! Det här är väl något för er! hehe

Idag ska vi ta en promenix ner till stan och fixa lite, och sen ikväll ska vi ärat FIN middag hos Pontus och Yvette!
Vad ska ni hitta på för mysigt?


FREDAG!



Idag har varit en mysig dag! Tvätten är KLAR! YES! hehe Vi gick till ICA MAXI i västra hamnen och handlade lite till middagen. Hämtade katvig klänningen, köpte byxor till Elina och lagade fredagsmiddag (Asiatiska kycklingspett, jordnötsås, ris och wokgrönsaker) tillsammans! Sen har vi myst framför tv.n med godiset som blev över från igår!



Tack för en trevlig kväll igår Marcus och Johanna!
Gårdagen bjöd på GODIS, film och spel. Jag vann iaf en gång! hehe



Elina är så duktig! Nu försöker hon resa sig själv i sängen OCH när hon släpper ståendes och trillar bak landar hon fint på rumpan och ser lite förvånad ut! hihi


Snart är äntligen ALLT klart i lägenheten! När vi ska göra det sista ska farmor Mona och farfar Anders passa Elina, då går allt fortare! Hoppas morfar Ebbe har tid att hjälpa till med sin kunskap och kanske morbror Marcus att måla och tapetsera lite! Kommer bli så FIIIIIINT!

Nä nu ska jag kolla tv lite till, sen är det sova!

Ha det najs!


Bläääää...

...denna veckan har verkligen varit TRÅKIG! Elina har varit sjuk och gnällig, så vi har inte kunnat träffa någon. Deniel har jobbat natt, så jag har suttit själv om kvällarna med tv:n som sällskap! OCH idag är det tvätta som gäller...FY F*N vad mycket tvätt vi har idag!!! Morrrrr, ja ja bara 2 maskiner kvar! Vid 19, kommer Marcus och Johanna och spelar lite spel med mig iaf! Danne måste ju söka jobb om kvällarna, så jag har TRÅKIGT!

Åh, nu känns det mycket bättre!!! Skönt att få ösa ur sig sina I-landsproblem! hehe

Nu ska jag ner och TVÄTTA...

Bjuder på en liten bild först!



Läste fina kortet jag fick av Pauline! Kännde att jag behövde bli glad idag! Då blev jag glad igen! :o) Titta så duktig Pauline är!!!

Lite nya kläder till Älsklingen!

Idag har Elina fått lite sommarkläder!

Det blev:


(den vita)

Nu ska jag mysa med min dotter! Baj, baj!!!

Upp och ner...

....åh, det här var en lååååååååång förkylning Elina fått! Feber, inte feber, feber, inte feber....snorig och hostig är stackarn också! OCH PIPIG som BARA DEN! Stackars vår lilla flicka! Hoppas hon snart är frisk!!!
Idag ska vi ta och gå ut en runda iaf Vi börjar bli uttråkade här hemma!!!
Julen är utstädad här hemma och Elinas rum är SNART klart!
Imorgon börjar Daniels lediga vecka! ÄNTLIGEN! Ska bli skönt med extra hjälp med lillan nu när hon är så pipig!

På onsdag ska vi förhoppningsvis klippa oss hos farmor Mona.

Torsdag ska det tvättas MASSOR! Gud vad mycket tvätt vi har denna veckan. Bläääää. Det är nu man vill bo i hus och kunna tvätta när man vill!

På fredag är det tommt...tror jag ska gå på öppen fsk då! Hoppas lillan är frisk till dess!

Lördag ska vi äta middag med Yvette och Pontus och på söndag ska vi hjälpa Jannike!




I lördags var vi på fest! Det var Yvettes examensfest! Det var super trevligt, men tyvärr blev lillan sjuk dagen efter igen!



Yes! Idag mår vi bättre!

Vi är hostiga och lite förkylda, men annars mår vi bra! ÄNTLIGEN!


Idag ska vi på fest! Yeeee! Kuligt! Alla verkar nästan vara lite krassliga, men det är kul att få träffa alla!
Elina ska ha fin brun klänning med rosa blommor!
Vad ska jag ha på mig? Hmmm Får nog bli antingen  eller  Vad ska jag välja?
Det blir klänningen!

Köpte en FIIIIN klänning till Elina igår som hon ska ha till våren tänkte jag.  Visst är den fin?!?

Förra helgen (innan vi fick influensa) var vi hos Ida och Mats i Skurup eller Ölöv. De ska ha tvillingar! De hade köpt en kul gunga som Elina fick prova. Den var skoj!





Vår älskade dotter i juletider! hehe


Ses snart älskade vänner!
Ni andra får ha en trevlig kväll!


INFLUENSA...

Vad är det som händer? Först är vi förkylda, sen när vi tror att vi alla håller på att bli friska...ja då får vi ALLA 3 INFLUENSA!
Stackars Elina har 39 graders feber idag! Vi kanske får åka till Barnkliniken ikväll...hoppas vi slipper och att hon blir bättre SNART! Stackars vår lilla prinsessa!

Uppdaterar med bilder ikväll...om jag hinner!

Ta hand om er!!!

Välkommen Alice och GRATTIS Tina och Andreas!

Lilla Alice anlände den 16 dec 2008!

Världens finaste Alice!



Gott Nytt År!

Nu är det år 2009, och Elina fyller ett år om 120 dagar!

Nyåret firade vi med två andra familjer! Precis lagom! Sex vuxna och fyra barn!
Tack för det SUPER DUPER fina KORTET Pauline! Sitter här och ler när jag tänker på vilken fin vän du är!!! Tänk att jag har turen att få ha en så fin vän som du!!! Jag ska spara kortet och plocka fram det när jag har en mindre bra dag, då kommer jag garanterat att le och fyllas med kärlek om och om igen!!! 






RSS 2.0