Uppdaterat med bilder! Onsdag, Torsdag, Fredag...vecka 48.

Onsdagen spenderade vi med BVC mammorna! Vi bjöd på lunch och fika (ungsbakad lax med sallad och ris, samt äppelpaj och kaffe/te). En motionsrunda hann vi också med! Tack för en trevlig onsdag mammorna och barnen!

Elina gungar för första gången.

Torsdagen tog vi bilen och körde till Trelleborg för att handla julklapp till Elina med Marias farmor och farfar! Dlev en super mysig dag med en runda i Trelleborgs Valen och fika. På vägen tillbaka till bilen träffade vi "Fidde" en klasskamrat från mamma Marias gymnasietid! De skulle ha en liten bebis 1 maj 2009! Kul att prata lite gymnasietid!

Gillar clownenPuss clownen

Fredagen försov vi oss, och missade "sjung med gung"...men det blev fika med Henny och mini bebisen på triangelen och en trevlig runda på stan! Känndes nästan som förr, massa prat om allt möjligt, fika mm. Så kul, och så söt lilla tjejen var! Hoppas vi ses snart igen!
Nu ska vi äta middag och sen blir det IDOL och godis!!! Mmmm!



Trevlig helg alla!

Möblerat om i hallen! Vad tycker ni om möbleringen?


 Bye bye.

Tomteland och Hästhagen

I söndags åkte vi till Vellingeblomman och tittade på tomteland. Huvudet på Elina snurrade nästan runt, det fanns ju så mycket att titta på! Massa massa massa folk var där med. Nästan så det blev lite jobbigt! Några julblommor blev det med! Vi glömde ta foto!!! BUHÄÄÄÄ, snyft!
Vidare bar det till ICA Toppen i Höllviken där vi handlade och fikade lite. Sen hälsade vi på Elinas mormor och morfar, morbror och Johanna! Pratade skrattade och mös! Mamma maria älskar verkligen sitt barndomshem! Hoppas hoppas hoppas att vi kan flytta till Höllviken i framtiden!





Igår var det måndag och vi skulle på VISNING på Hästhagens förskola! Förskolan var super fin, men hon som pratade verkade lite besvärad... Jaja, hon kanske hade en dålig dag...
Efter visningen gick vi en runda i stan. Pappa Daniel hittade ett par byxor han ville ha! Sen fikade vi på Davidshall, mmmmm KAFFE! BVC nästa! Elina var 64,3 cm och vägde 6655g. Huvudet var 41,2 cm.




Idag är det städa, tvätta och baka som gäller! Imorgon kommer BVC mammorna hit och äter lunch och fikar!!! Ska bli super trevligt!

Igår såg Elina snö för första gången!

Det var spännande tyckte hon! Satt säkert i fönstret i 10 min och hollade in snön!
Idag har vi varit och lämnat in min förlovningsring. Den var hu helt förliten efter graviditeten! Fy, vad de tar betalt för det! Snälla Daniel ger mig det i julklapp! :o) Efter det åkte vi till Elinas farmor och farfar och mös och busade. Kusin Malte var också där och sen komm hanns mamma och pappa också! TREVLIGT! :o)

Pratade med Pauline för en stund sedan! Jisses, vad mycket det är från nu fram till jul!!! Vi fick knappt ihop några träffar... Varje helg är fullbokade!


Julfix...

...himmel vad dagarna finner iväg nu! Hinner inte med!!!
Idag har faster Jannike och Malte varit och hälsat på! Vi tog julkort och fixade julklappar! Det tog HELA dagen och kvällen...men nu är det gjort iaf!

Någon som vill gå och lyssna på musik med mig den 27:e kl 18-21? *HOPPAS* Vill verkligen gå!!!!

Är så trött nu. Ska lägga mig!

Här kommer några söta bilder på Elina och kusin Malte som tomtar! ...och en smygtitt på fina julkortet vi gjort!


Julkortet!



Lite av inköpen i Ullared!

Här kommer en bomb med bilder från Ullared och inköpen i Ullared!!!


Maria, Pauline och Olivia i Ullared!!! 15/11-2008


Vi har precis varit inne för andra gången...och det blev en tredje!

så här full blev bilen...hehe.


                                                                                       En blå bil tll kusin Malte också!!!






Snart kommer...

...en uppdatering på inköpen i Ullared! Det blev en hel del!
Gud så kul det var!!!

Ullared!

Här kommer vi! :o)

Äntligen fungerar min mobil som den ska!

Lägger upp bilder från Ullared på söndag!

Idag var vi och fikade hos Carola. Det var mysigt Nu ska vi kolla på IDOL! ;o)

1 dag kvar...

...tills vi åker till ULLARED!

Tack för en mysig fika idag Sandra!

Stort grattis till Henny som fått bebis i måndags!

Lilla Freyja!!!

Läääääääääängtar till ULLARED!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi ska åka till Ullared! Så skoj! *LÄNGTAR* Ska bli mysigt att  få åka med Pauline dit!

Idag har vi varit hemma hos Anna och Villgot och ätig god lunch! Så duktig Anna är på att laga mat! Gottigt! Så härliga mammor i min BVC-grupp!!! Kanon att det är så!

Vi fixar för fullt här hemma med Elinas rum, och lite i övriga lägenheten! Kommer bli bra!

Mys i soffan:



Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon ska jag upp tidigt och tvätta...kul, Nepp men ett MÅSTE!

Är så ARG! Mobilen klyddar som attan! Ingen kan ringa eller messa mig...för det är FEL på kortet och det tar TID att få ett nytt tydligen!!! Så vill ni prata med mig? Då måste ni ringa hem till oss! Hoppas att det nya kortet till telefonen kommer imorgon!!!

Sötisen Engla är så duktig!!! Pratade med henne i telefon ikväll. Så mycket hon hade att berätta!!! :o) Och hon sa Daniel!!! hehe. Hon kan hon!

Natti natti!

Hur ändrar man färg...

...på  Hjärtat överst (den mörkaste färgen)?
Snälla HJÄLP!!!


Pauline, gillar du inte lampan som är en elefant?

Ny vecka, nya tag och ULLARED på LÖRDAG!

I fredags efter "sjung med gung", gick vi för bi en affär som heter "Ebbes butik". Där inne fanns världens sötaste lampa!!! Hoppas vi kan köpa den till Elinas rum!!! Lite dyr, men så underbart söt!



Lördagen var ingen rolig dag, fast lite bra blev den iaf! Pappa Daniel gjorde mamma Maria ledsen när han av misstag slängde ****** i sopnedkastet!

Söndagen var FARSDAG! Pappa Daniel fick strumpor av Elina "Best Daddy...bla bla bla". På em åkte vi till mormor och morfar och morfar Ebbe fick present (pyjamas)! Hoppas den kommer att passa bra!
Elina är ingen far...men massa fina leksaker fick hon av Gfarmer Viola och Gfarfar Erik och mammas faster Laila, Jan-Inge och kusin Sofie! Elina tycker den shungande pingvinen är farlig...men rolig, hehe. Laban skallran och lilla Anna mobilen är underbart söta! Massa TACK till er!!!

Idag har pappa Daniel varit och rotat bland soporna i soprummet...han hittade ******!!! Mamma Maria är OBESKRIVLIGT GLAD!
Bläääää, vilket väder det är idag! Vill inte gå ut! Ska nog passa på att städa och fixa här hemma istället!

4 dagar till Ullared! Vi åkert ju 04.30...så jag tycker bara att det är 4 dagar kvar!!!

Idag kommer Hennys lilla baby tjej ut. Hoppas att snittet gick bra, och att lilltjejen mår bra! Väntar på sms från dem!!! Håller tummarna!

Här kommer lite bilder från helgen!!!





Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Mimmi (Miltons mamma).

De regler som gäller är: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att det har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras bloggar.


  • Jag bor i malmö i len 3:a på 3:e vån med min sambo Daniel och vår älskade dotter Elina som är ca 6 månader! MEN min dröm är att flytta till höllviken och bo i hus nära havet! 

  • Just nu är jag föräldraledig med Elina och njuter av verje minut, men annars jobbar jag som lärare på Bergaskolan i Limhamn (åk F-5). Jag har nog alltid älskat barn, vad jag kan minnas iaf! Min gymnasietid spenderade jag på BF, och sen bar det av till lärarhögskolan!

  • Jag tog mitt körkort för lite mer än ett år sedan...lite slö med det, fast snabbt gick det när jag väl bestämt mig (ca 2 månader)! 

  • Jag älskar min släkt och min familj + fina vännerna (ni vet vem ni är). 

  • Jag hatar orättvisor och människor som ljuger och inte håller vad de lovar...men har stor förståelse för att ingen människa är felfri!Jag gillar djupa samtal med nära vänner och familj, att lyssna och bli lyssnad på, ge råd och stöd + få råd och stöd!

  • Jag tror påkärleken och hoppas på att vinna massa pengar! ;o) Jag vill ha en volvo kombi att köra runt i, och hoppas på att miljöproblemen kommer att lösa sig så att livet på jorden kan fortsätta i evighet!

  • Jag hade en jobbig graviditet, men vill ha minst ett bern till!!! SNART!!! Jag hoppas också på en lättare och snabbare förlossning nästa gång och mindre krämpor efteråt! Och jag hoppas på att gifte mig i framtiden i Rängs kyrka!

Jag utmanar: Pauline, Johanna, Henny, Vera, Jane och blondis81


Snart är det farsdag...

...har köpt present till pappa/morfar Ebbe och pappa Daniel! Super bra saker hittade vi (Maria och Elina). Vi mötte upp Engla och Pauline, KUL att ses!!! Ska kolla efter väskan imorgon Pauline!!! ;o)
Äntligen, vinterdäck på bilen!!! Ullared SE UPP nu kommer VI!!! Vi kom billigt undan också!!! HURRA!!! Sängen fixad? Nopp...morr på pappa! Han lovade dyrt och heligt att det skulle bli gjort idag! Dara en tidsfråga innan lillan häver sig över. Då blir det FARLIGT! Ska morra lite nu och se om han gör det nu. ;o)


Underbara Elina!!!
   


 Igår passade mamma Maria Engla (utan Elina). Var super mysigt!!!
Underbara Engla!!!


Imorgon (fredag) är det "sjung med gung" och sen på em vid 15 är det fika hos Eva!!! Nice som attan!!!
Ha en fortsatt trevlig kväll/natt!
Trevlig helg gott folk! Vi ska Mysa med mormor och morfar mf. på söndag!! MYSIGT!!!
Någon som vill kolla IDOL med oss imorgon?
Någon som vill till tomteland på vellingeblomman snart?

Have a nice night! See Ya!

6 månaders kontroll...

...betyg MVG!!!! ;o) Allt bra och som det ska med vår lilla tjej!!! Sen gick vi till mormor Ingrid och hälsade på på hennes jobb! Massa gull och uppmärksamhet från alla på kontoret! Efter det gick vi till netto och handlade majs, antob berg och ischoklad...vilken blanning... Sen gick vi vidare till Triangeln för att byta till en mindre kappa (elina är ju mindre än många andra bebisar) för stl 74 var JÄTTESTOR. Det blev en stl 68 för bebisar 4-6 månader...och den är STOR, men tror lilltjejen växer i den till jul! Vantarna till kappan var inte bra...de hade tummar! Så det blev en super söt klänning istället!!! Tack mormor och morfar! Den ska Elina ha på sig på FARSDAG på söndag! Då är vi bjudna till mormor Ingrid och morfar Ebbe!!! Massa mys kommer det att bli!

Här är klänningen:


Vi ska vänta att ge Elina sprutan som kostar när hon tills hon är 7 månader. Då behöver hon bara få två sprutor!!! Sparar lite pengar iaf! Mormor och morfar är massa snälla, de ger ett STORT bidrag till AJ sprutan!!! Massa tack till dom/er!!! Det betyder verkligen mycket för mamma Maria att Elina får de sprutorna!


Elina är såååå busig nu! Srattar och massa glädjetjut hela tiden. Drar i gardiner och skåp. Springer nästan som vinden i sin gåstol och sprallar som bara den på filt och rullar runt hela tiden (från mage till tygg och från rygg till mage).
Här är några bilder på BUS Elina:



Nu ska vi laga middag och sen kolla tv!
Ha en trevlig kväll!
Hejsvejs!

Nu är jag trött på...

...RÖRAN här hemma!!! Blev ju massa röra när vi började göra Elinas rum, men nu tycker jag att det blev rätt bra i vardagsrummet också! Vad tycker ni? Detta är mitt förslag på hur jag vill att det ska se ut i vardagsrummet!!! Tänkte överraska pappa Daniel ikväll när han kommer hem från bio:n. Hoppas han gillar det!!! Vågar skriva och lägga upp bilder här, för pappa Daniel brukar inte läsa här så ofta när han jobbar!

Från hallen!


Från balkongen.

Idag...

...blir Elina ett ½ år!! Liten blir större! Lägger upp mer om helgen och firandet ikväll! Och fina presenterna!

Här kommer lite uppdateringar från helgen! Tyvärr försvann massa text precis...mutter! Verkar som att sidan krånglar lite, morrrrrrrrrrrrrr. Jag som hade skrivit massa, snyft!
Tog en bild av allt Elina fått. Här kommer den!

Av farmor Mona och farfar Anders fick elina fina pop landskaps byxor och pengar. Tack!
Morbror Marcus och Johanna gav Elina tre bodys (en med massa blå saker på, och två randiga rosa/röd). Snällisar!
Av mormor Ingrid och morfar Ebbe fick Elina MASSOR av saker. En vinter- mössa, vantar, kappa och skor. Hon fick också adventspresenter!!! Men det vet inte Elina om än!!! Hehe. Hon fick i adventspresent en tomtekalender som är som en sprattelgubbe/spratteltomte och jultossor! Så fina adventspresenter! We love you!
Pauline, Ingemar och Engla ville också ge Elina present! Gulliga!!! Av dom fick hon en Zoo pinne att trä tillhörande ringar på. Den låter massa kul också!
Av mamma Maria och pappa Daniel fick Elina ett mysplysch set (byxor, 2 bodys ocg en tröja).

Massa tack till er ALLA för de fina presenterna!!!!



Nu vill jag avsluta med lite fina bilder från slutet av veckan och helgen!!!

Torsdag: vi träffar och passar kusin Malte.


Fredag: fika och mys i stan med Pauline och Engla, samt äta majskrok hemma!
   


Lördag: fira Elinas ½ års dag hos farmor Mona och farfar Anders tillsammams med Ally, Kjell och Karin! Tända ljus vid Egons grav, och myskväll hemma hos Alex och Sandra och lilla Svea!






Söndag: Elina blir ett ½ år idag! Mormor Ingrid, morfar Ebbe, morbror Marcus och Johanna  kommer på fika! Pauline, Ingemar och Engla hälsar på!





RSS 2.0