Jul med mycket mys...

I måndags mös vi i stan med Pauline och Engla. Vi köpte några sista julklappar och lite andra saker! Vi lunchade på Smaklöken, massa mys där! De två små kompisarna är så söta! :o)



På Lilla Julafton ;o) firade vi julafton hos mormor Ingrid och morfar Ebbe, och tomten kom redan då! hehe



Självaste julafton firade vi hos farmor Mona och farfar Anders, och då kom också tomten...med ännu fler paket! Det tog aldrig slut, 2 timmar tog det! Jisses! Gissa vilka som fick MÅNGA julklappar?!? Jo de båda kusinerna!




Elinas julklappar:









Idag har vi bara myst och tittat på alla julklapparna! Elina lekte i vår  säng med julklapparna lääänge! Kul med nya saker!


Nu ska mamma Maria och pappa Daniel mysa framför tv:n!

Fjärde advent...

...och bara tre dagar kvar till jul!

Hmmm...hinner knappt skriva här mitt i allt julstök och mys!
Vi hittar på MASSOR av saker, så mycket att jag inte hinner skriva här! Härligt, men lite lungnare hade varit toppen! hehe

Lussande den 14 dec hos mormor Ingrid och morfar Ebbe!
 Leker med morbror Marcus tjej Johanna


Ondags kvällen spenderade vi hos Pauline, Ingemar och Engla. De blev julklappspel och Engla och Elina bytade julklappar med varandra! Kul att träffa alla härliga vänner! Tack för den fina julklappen fam. Bengtsson/Blomstergren! Av Mette fick Elina också en julklapp, vilken överraskning!!! Världens sötaste klänning!!! Helt underbar är vår Mette. Hon är så fantastiskt givmild och omtänksam!!!
   Lilla my?


På torsdagen gjorde Elina BOEL-test. Hon fick betyget MVG, hehe! Efter det körde vi till Limhamns läkargrupp, för Elina skulle ju få sprutan  (prevenar)! Vilken DUKTIG tjej vi har!!! Hon grät knappt någor när hon fick sprutan, och log nästan direkt efter! Sköterskan sa att prevenar sprutan svider massor, spänner och gör ont. Hon var förvånad över hur duktig och lugn Elina var! Kul att höra!!! Vi blev massa stolta! Vi firade det mad att äta bakad potatis på GRAFITTI i västar hamnen, mmmmm GOTT!



I fredags mös vi hos Viola och  Erik (mamma Marias farmor och farfar) och bytade julklappar med dem!
 Elina spelar orgel hos Viola och Erik


I lördags var vi först på kalas hos morbror Marcus tjej Johanna! 

På kvällen var det julbord på Big Bowl med "Skånskan"! Super trevligt och skoj!!! Tack farmor Mona och farfar Anders för att ni passade Elina!



Idag har vi varit hos Laila, Jan-Inge, Sofie och Mattis och bytat julklappar! Elina fick såååå fina saker!!! Hon fick en pulka (hoppas det blir snö) och en super kul och häftig magnet leksak som man bygger ihop till djur eller former! Tack så mycket!!! Mamma Maria fick en cykelsits (Hamax Kiss) och en tuff snurr skål! Massa tack! Pappa Daniel fick också en julklapp. Han fick en super snygg svart skål! Tusen tack familjen Hansson/Jönsson! Tack för den goda maten och det trevliga sällskapet!


Nu ska jag lägga mig, för imorgon ska vi i stan med Pauline och Engla!!!! HURRA!!! Ska bli så mysigt, bara vi fyra!!!

Ha det najs!

Nu var det LÄÄÄÄÄNGE SEN jag skrev här!

Det har varit fullt upp med jul fix! Känner inte att jag haft tid och ro att skriva....
...men här kommer lite fina bilder på vår ÄLSKLING iaf!
Nu kan hon sätta in nappen själv! Buktig tjej vi har!!! Elina förflyttar sig snabbt nu (om hon vill). Hon rullar sig fram, hehe.

Idag ska vi hem till kusin Malte och fira hans pappa som fyller år! Pappa Daniel ska inta med för han ska på julfest med sitt jobb.Ikväll ska Elina och mamma Maria sätta upp granen som vi ska pynta tillsammans imorgon!

Leker med is

Leker med snökula

Kan stå själv

 Elina och mamma myser

 På fika

 På lunch

 Tittar på luciatåg på mamma Marias skola! Elina var den sötaste lucian tyckte mamma Maria! Pappa Daniel också!

Trött efter en lååång dags luciafirande! Somnade vid väntan på maten...pappa tar låååång tid, hehe.

Lusse lelle, lusse lelle
elva nätter före jul!

Vinterkräksjuka!

Blääääääääääää!!!! Mamma Maria har fått vinterkräksjuka, så det blir och har inte blivit något bloggande på ett tag!
Hoppas inte lillan blir smittad! Ni vet väl att vinterkräksjukan smittar 2 dagar efter sista kräkningen?!? Stanna hemma så ni inte smittar någon!!!

Nu ska mamma maria vila!

Hejsvejs!

RSS 2.0