Fullt ös!

I söndags hälsade lilla familjen på mormor Ingrid och morfar Ebbe! Morbror Marcus och Johanna var också där! Det bjöds på massa god mat och mycket trevligs sällskap!

 Po?


Denna veckan har varit fullproppad med kul saker att göra!
I måndags var vi på öppna fsk och lunchade med My och hennes trevliga mamma!
I tisdags köpte vi vinter jacka, gummiringar och presenter!
Onsdagen bjöd på promenad längs Ribban, fika i Kallbadhuset och lite shopping. På kvällen var mamma Maria på möllan med Pauline, Alicia och Viljem. *trevligt* Under natten skrattade, pratade och gnällde Elina för första gången massa timmar, så mamma Maria är massa trött idag (torsdag)!
Idag har vi varit och hälsat på på Bergaskolan. Vi träffade två bebisar till där och alla mammas elever! Massa gull av
5:orna fick Elina! :-) Alla ville klappa leka och få Elinas uppmärksamhet! Vi hälsade också på på särskolan där 2 av mammas elever går nu (Sandras klass). Eleverna i hennes klass hade massa bra frågor om och till Elina och mamma Maria!

Nu ska mamma Maria duscha, sen är det SOVA som gäller! Hoppas Elina sover inatt!!! För imorgon ska vi på "Sjung med gung", fika med Annosfie och till Alnarp och fota med familjrn Bengtsson/Blomstergren! På kvällen ska vi se IDOL och äta gott godis och tacco! MUMSFILLIBABA!



På lördag blir det party...nyktert för mamma Maria, men barnfritt! Hoppas det går bra! Menar, att mamma Maria klarar att vara utan sin älskade dotter! Vi får se!

Ha det så bra! Massa kramar från flikorna med massa att göra!

Kommentarer
Postat av: pauline

fin update hjärtat :)

2008-10-10 @ 19:58:03
Postat av: Henny

Men OJ!!! Sååå stooor hon har blivit!!!

Haha...jättesöt!!

2008-10-13 @ 07:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0